Mistä löytää parhaat Barcelona matkat?

Kun haluat päästä lomamatkalle etelään, valittavanasi on monia erilaisia kaupunkeja ja maita. Suosituimmat kohteet ovat tietysti sellaisia, joita kannattaa tutkia. Kun matkustat paikkaan, jota monet muut ovat suosineet aiemmin, pääset varmasti nauttimaan onnistuneesta matkasta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten turistina pärjäät kaupungissa tai miten matkan suunnittelu kannattaa tehdä.

Yksi suosittu kohde, joka on monen suomalaisen matkalistalla, on Barcelona. Tämä kaupunki sijaitsee Espanjassa ja on maan toiseksi suurin paikka. Voit siis olla varma, että se pitää sisällään monenlaista nähtävyyttä ja sinulle ei tule tylsää matkan aikana.

Tätä on luvassa Barcelonassa

Lomamatkan etsiminen on aina uusi projekti, jonka jokainen haluaa saada suunniteltua mahdollisimman helposti. Kerromme sinulle, mistä löytää parhaat barcelona matkat ja mitä kaikkea voit päästä näkemään sen aikana.

Espanja on varmasti ainakin jollakin tapaa jokaiselle suomalaiselle tuttu, vaikka siellä ei itse olisi vielä käynyt. Se on kohteena hyvin mukava, sillä pääset moniin kaupunkeihin suoralla lennolla, joka ei kestä montaa tuntia. Matkan tekoon ei siis mene liikaa aikaa, vaan pääset hyvin mukavasti aloittamaan loman.

Espanja on siitä hyvä kohde, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Ja kun katsomme tarkemmin Barcelonaa, sieltä löytyy myös monenlaiseen makuun koettavaa.

Matkaa suunnitellessa, sinun kannattaa miettiä, kuinka paljon haluat kokea sen aikana. Suuret kaupungit, kuten Barcelona, pitävät sisällään aivan hurjan määrän erilaista koettavaa, joten yhdelle matkalle sinun ei kannata lisätä niistä liikaa. Kun kyseessä on ensimmäinen matka, voi olla hyvä ottaa selvää suosituimmista kohteista. Barcelonassa on monia paikkoja, joissa melkein jokainen turisti käy ainakin kerran.

La Sagrada Familia

La Sagrada Familia monen Barcelonaan suuntaavan ensimmäinen kohde ja hyvästä syystä. Tämä nähtävyys on kirkko, joka on ollut rakenteilla on pidemmän aikaa. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 1882 ja tällä hetkellä sen valmistumiselle on vain arvioita.

Jotkut uskaltavat jo toivoa, että se olisi täysin valmis vuoteen 2040 mennessä, mutta sille ei ole lupauksia. Kirkko sijaitsee kaupunginosassa nimeltä Eixample ja sen ympäristössä on kaikkea upeaa nähtävää. Voit siis yhdistää samaan päivään useamman kohteen, jotka ovat kaikki toinen toistaan näyttävämpiä.

Päiväretki

Jos haluat nähdä loman aikana mahdollisimman paljon ja nauttia ihanasta säästä, kannattaa sinun suunnitella ainakin yksi päiväretki. Retki voi viedä sinut hieman kaupungin ulkopuolelle, mutta niin, että palaat kuitenkin iltaan mennessä takaisin. Pääset siis kokemaan matkustamisen paikallisten tapaan ja löydät uusia maisemia helposti.

Barcelonaa ajatellen, voit valita päiväretken kohteeksi esimerkiksi Montserratin.

Tämä kohde kuuluu oikeastaan Britannialle, mutta sinne matkaaminen sujuu nopeasti. Se on paikka, jota et varmasti halua jättää välistä, sillä maisemat vuorien keskellä ovat upeat. Päiväretken ei kuitenkaan tarvitse viedä sinua kokonaan uuteen maahan, vaan Barcelona tarjoaa laajalla alueella nähtävyyksiä.

Sinun täytyy mennä?

Barcelona kutsuu sinua jo, joten matkan etsiminen kannattaa aloittaa heti. Tjäreborg on esimerkiksi yksi loistava tapa etsiä seuraava matka tähän upeaan kaupunkiin.

Voit selata lentoja ja pakettimatkoja, jotka antavat sinulle parhaat mahdollisuudet päästä helposti ja nopeasti matkalle. Kun haluat ottaa rennosti ja luottaa siihen, että kaikki on varmasti suunniteltuna ja varattuna, pakettimatka kannattaa valita.

Näet heti varausta tehdessäsi mitä kaikkea pakettiin kuuluu ja minkälaiseen ympäristöön olet majoittumassa. Päiväretket ja muut aktiviteetit on hyvä suunnitella sen mukaan, mihin kaikkialle sinun on helppo kulkea. Paras asia kaupunkilomissa on tietysti se, että pääset kokemaan mahdollisimman paljon yhden loman aikana. Barcelona tarjoaa sinulle paljon, kun vait löydät kaikkien vaihtoehtojen joukosta omaan lomaasi sopivat asiat.

 

- Mainos -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uutiset

Viimeaikaiset